Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torsdagsruna

Konsten att lyssna

att invänta tillfället

då plötsligt vägen är öppen

för en slutsats som växt

av tiden i rummet tillsammans.


Som Sokrates lyssnade?

Frågan öppen

Lösningen hos lärlingen.

 

Lyssnandet en nyckel för läraren.

Det är min torsdagsruna.
Tack!




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-12-09 21:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...bra...
2020-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP