Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otydligt färdas dina konturer med ljusets hastighet...


du dök upp idag

i min astigmatiska

vision av lycka




Bunden vers av Horace
Läst 124 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-18 07:17



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kort hållna texter i fasta tyglar, hur ofta vill en annan där som sadla om?
2020-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace