Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sviniga influensan

Jag vill tro att jag hade den redan tvåtusen åtta
För då var jag tvärförkyld med riktigt hög feber samtidigt
som jag hela tiden spydde som en räv
Fick inte behålla någonting
Inte ens lite blåbärssoppa eller glass, det som brukar göra
en lite hård i magen
Så där låg jag i sängen och svettades samtidigt som jag
hade kurat ihop mig och låg och frös
Och det spelade inte någon större roll hur många täcken
som jag lade på mig för jag svettades och frös i alla fall
Sådär låg jag i sängen i över en veckas tid
Och jag kände verkligen hur kroppen min fick stryk och
hur mina livskrafter bara sögs ut ur mig
Jo, jag mådde så dåligt att jag trodde nästan att jag
skulle dö
Men efter fem jättelånga dagar så började febern äntligen
släppa taget och jag lyckades till sist få behålla lite näring
Men vilken jävla influensa
Det var en riktigt svinig en
Så nu vill jag tro att jag är imun med den som går nu
Corona influensan
För den som jag hade tvåtusen åtta var ibland det värsta
som jag har varit med om
Men jag överlevde
Och det kan bara inte finnas någon influensa som är så
mycket värre än vad den här var?!
Men jag kan ha fel för det senaste dygnet har jag nu legat
nerbäddad på grund av att jag har frysit och kännt mig
matt i hela kroppen.
Idag har jag känt mig lite bättre men långt ifrån bra
Men det är bara att kämpa på och försöka sova bort skiten
God natt!

Ken Cassel
10/12-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-10 02:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Krya på dig, vännen...
2020-12-27

  angela Täubert fd Jansson VIP
Men oj det var en trist läsning.
Snälla krya på dig och fortsätt skriva.
2020-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel