Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utvidgad tid utanför vattenvärlden är inte psykos..är övning


ur vattenvärlden

i fantasins verklighet

sedan flytta in




Bunden vers av Horace
Läst 67 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-10 08:40



Bookmark and Share


  Väsensskild
Tankeväckande!!
2020-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace