Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriva enkelt


Språklig finmotorik
skriva enkelt
skala av

Blir inte nöjd
men det duger
för nu

Slipar knivarna




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-10 09:26



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
…… och vässar pennan?
2020-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP