Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nödingång

Ingen rök
bara eld
och torra marker
stjärnskogsmarker
vitbrända och sönderpermanentade
det måste finnas en väg in
som inte samtidigt är en väg ut
ett loophål till centrum
där luften är sval
och fuktig att andas
där sinnet står naket
redo att förvandlas




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-10 12:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Herregud. Du släpper in de som vågar se rakt in i det innersta.
2023-03-19

  AiA Maria den fria
Känner
Sök
Djup
För att nå-mitt


Tack!
2020-12-10

  Kungskobran VIP
Som en labyrint, det gäller att hitta vägen
2020-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP