Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill

Jag vill ha kvar, 

Av allt det som jag har

Av mina sorger, 

Min ilska,

Och av allt det som glädje ger,

Det får du inte ta.


Men en dag så såg jag,

i spegeln,

En man som levt ett liv i bur,

I huvudets ekorrhjul,

Och jag undra,

Är detta allt av vad jag har kvar.


Jag måste ut,

Ut,

Ut jag sprang,

Och fann en plats, 

Där folket bjöd på sång och dans,

Där fanns färger som var så grann.


Jag vill ha kvar

av allt det som jag har,

Mina Minnen och färgerna jag sett,

Det svarta, 

Det röda och allt som är grönt,

Det får du inte ta.


Men det kom en dag.

jag såg en man i min spegel igen

Och bland färgerna av mina ögon, 

Såg jag en flicka som dansa en vals

Hon var varm,

Och plötsligt,

Så kände jag mig kall.


Jag måste in,

In,

In jag sprang,

Och fann en plats,

Där tomma rum hånade

Där fanns just ingenting alls


Jag vill ge dig allt,

av det som jag har kvar

Av allt som jag är

Men du måste ta

Min sorg,

Det svarta,

Min ilska,

Det röda,

Och allt som glädje ger,

Det gröna.

Allt jag vill ha,

Och allt jag behöver,

Är dig.


Och det kom en dag,

Då jag hörde,

Från någonstans,

Där ute.

Någon, 

Som ropade,

Mitt namn.




Fri vers av GloomyBird
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-10 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GloomyBird
GloomyBird