Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan oss inget vi

Tröttheten i koppel.
En stund.
I nattens vinterregn.
En stund.
Då jag drar mig tillbaka.
En stund.
Även lemurerna vilar.
En stund.
Då paradiset några drömmar bort.
En stund.
Blundar och älskar.
En stund.
Du tyst ler.
En stund.
Med dig som mitt täcke.
En stund.
Som bara är.
En stund.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-10 14:24



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Rytmiskt upprepande vacker dikt.
2020-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP