Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Drömbanken



vilken önskedröm
korta stunder bara jag kunde vara
tusenfotingen
för allt kunna klara
då kallskuret slipper skära
det vore himlasänd dröm
och ända ha reserven
kvar på drömbanken
för det inte budgeterade
stressen löste inte problematiken
rena kalabaliken
den gamla HP
plötsligt kom inte ut på nätet
är det månne förmätet
den lilla bönen kräva





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2020-12-10 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP