Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagens Corona, sjukhusen

 

går in i stabsläge överbefolkade

av coronapatienter

jag gör detsamma av stress

totalvägrar känslan jagad som ett djur

lederna hoppar ur

kniven slinter, 

känslan ingen vill dela

djävulsk smärta

många kommer till akuten

ansiktet ett enda stort VRÅL

stressen får människor vara oförsiktiga

Den som varit där glömmer aldrig




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2020-12-10 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP