Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


texten skriven 2017 om katten Elvis som inte längre finns..lägger ut den för den kan gälla när som helst


mumselibaba

 

att få vakna till en nybadad dag

bland oskrivna blad och tankar

och få en bamsekram till frukost

av nye kattpojken Elvis

som vill sitta i knät och prata en stund

Vi har dock haft en del startproblem

vid installationen av hårdvaran

ibland har disken kraschat vid kollisioner

med det numerära språket 0+1+0+1

förutom han ännu får återfall

har en fabläss att

nästan skrämma livet ur Pussi

Det tar tid att slipa kanter

både hos djur och människor

men på en rullande sten växer ingen mossa

framtid innebär inte undergång

då allt blir som förbytt till oigenkänneliga hav,

förändring är vägen mot utveckling.

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2020-12-10 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP