Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Julstämning

 

visst kan vi skapa oss en fredad oas

även om vi firar ensamma

ser du molnen där

tänd i mörkret dina ljus

de skapar en trivsam atmosfär

tänk så härligt slippa stressa

men glöm aldrig dem du älskar

stora som små

med nallebjörnar på

håll kontakten





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2020-12-10 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP