Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ännu en skrivövning....


FÖRESTÄLLNINGEN ÄR INSTÄLLD

Temat #INSTÄLLT. Orimmad dikt, 5 verser & 3 rader/vers.

#INSTÄLLD_FÖRESTÄLLNING

Mycket blev negligerat, omkullsprunget
Orden digitaliserades och blev anonyma
och värmen från handslaget … uteblir

När ordet Vän blir till en knapptryckning
När ordet Vän mer handlar om att sälja annonser
BREVID konversationerna, de digitala

När pengar blir påhittade och ej har sin motsvarighet
När man slår kvinna, när kvinna flår man, för att hon kan
När slagna barn lär sig mobba, och bögar hånas

När rädslan för ett dödligt host låser in
alla som ännu kan andas, de som skulle
kunna bära upp kärlekar, behövande och samhället

När vi tillåter rädslan förlama oss från kramar
När vi kallar avstånd, separation och alienation: Respekt
Är jag rädd att vår Art och tid här på Jorden snart är — Inställt

….

...

..

.


4 minuters hjärtflöde –
 ♥ © DominiQue NVC Costa
…. Victoria?

.

.

#Skrivövning via SkrivarSidans skrivgrupp på Facebook. #Dikt
PS. det är tre rader i Word.

 




Bunden vers av DominiQueen
Läst 370 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-12-10 16:28



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande!
Så länge vi tvivlar har vi inte gett upp!
2020-12-11

    Max Poisé
Precis så... vi är snart där då vi behöver trycka på en reset-knapp och återställa. Det är så otroligt enkelt att bry sig om och förstå, men cynism smittar värre än pågående pandemi.
Utmärkt text Dom, gillar detta!
2020-12-11

  morgonstjärna VIP
Suck autoskrift covid
2020-12-10

  morgonstjärna VIP
Carina förstärker i stället för stärker tråkigt nog bra övning
2020-12-10

  DominiQueen
Tack snälla, ni som läser .. usch ... ibland får tvivlet uttryckas... så vi kan hämta andan ...för att mobilisera nytt hopp

Tack *hjärta* *fyrklöver* *sol*

GE MIG EMOJIS!!! :-) <3
2020-12-10
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen