Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för idag älskade uggla kram<3


Musiken

 

vad vore vår himmel

 utan en droppe ljus i det gråa

ljuset ger oss hopp  att vår jord överlever

Trots plågor den utstått 

Människans klackar över den  rygg som kroknar

Förtvivla inte

 

vi står på en strimma ljus

Oftast ser vi den inte för skuggorna

skymmar solen för tyngda axlar 

så aldrig mera resa oss kan

 

 

 

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-10 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP