Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädslan är spänning

rädslan är spänning
För vad ska hända sen då?
kramar av kärlek




Bunden vers (Haiku) av skärva
Läst 113 gånger
Publicerad 2020-12-10 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva