Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om inte du älskar mig?

Kan inte du då hjälpa mig och tala om för mig
vart jag ska söka och leta efter kärleken någonstans
då det tydligen inte är här hos dig
Ja, då jag nu får lov att söka efter kärleken någon
annanstans då jag på dig ändå inte har någon chans
Jo, jag skulle verkligen uppskatta det så att jag kan
sluta upp och smöra för dig och sådant där trams
när du ändå inte vill komma upp på golvet
när jag bjuder upp dig för en liten dans...

Om inte du älskar mig?!

Ken Cassel
10/12-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-10 17:07



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Ja raka puckar är att föredra, livet är för kort för ngt annat!
2020-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel