Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Granen står åter i hörnet väl uppklädd

och upplyst med en glittrig stjärna på sin topp
Så färggrann och underbar, som den alltid gör vid
den här årstiden med klappar och allt
Men i år kommer Julen bli lite annorlunda tyvärr
då det kommer att bli många äldre som blir ensamma
under julen tack vare den här Corona skiten som i såren
häller på mera salt
Så den största önskan man kan få på jul är att detta
förbannade virus försvinner för gott helt iskallt
Så till alla oroliga människor
Kämpa på så ska ni se att vi inom sinom tid detta
farliga virus rår på
Vilket skulle vara ballt
Så vi får väl ändå hoppas att det blir så...

Granen står åter i hörnet väl uppklädd!

Ken Cassel
10/12-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-10 17:40



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
kanske grannen är en engelsman som har hans slips till middagen, eller som skulle vara situationen i två eller en vägningsprincip
2020-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel