Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men du har ju klarat det

Men du har ju klarat allt
Så liten som du är
Så fel som du känner dig
Så utanför allt

Du kan ju du med
Även om du inte orkat
Även om ingen det ser
Även om du undrar över det

Så du kanske inte är allt det
Dom andra är
Men du kan du med
Och du har klarat det




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 68 gånger
Publicerad 2020-12-10 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva