Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt annat

Lodjuret inom mig lyssnar.
Vinden inom mig ylar.
Lotusblomman inom mig somnar.
Före regnet.
Efter snön.
Mellan dimman.
Över regnbågen.
Bredvid natten.
Intill dagen.
Samma fråga.
Olika svar.
Lämnar inga fler tassavtryck.
Varken i snö.
Varken i regn.
Saftiga bigarråer frestar.
Som läppar med förförande rosa läppglans.
Det som gryningen gett.
Det som skymningen fått.
En tystnad.
En viskning.
En längtan.
I ett och samma nu.
Nu som då.
Då som nu.
Nyfikenheten flödar genom
dina händer.
Som vattenfall.
Ett stjärnfall bort.
Jag ger dig mig.
Du ger mig dig.
Innanför vårat skal kärlek.
Utanför vårat skal vemod.
Allt annat ett eko.
Ett eko av vilsna tårar.
De tårar vi en gång trott tillhörde oss.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-10 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP