Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina vingar

Svarta stränder.
Vita svanar.

En längtan.
Jag vet.

Om dina vingar.
Bär även mig.

Gryningens skymning.
Skymningens gryning.

Hand i hand.
Läppar mot läppar.

Som det en gång var.
Som jag för evigt önskar.

En present.
Livet.

Drömmar i pastell.
Lila nätter skimra.

Härifrån till evigheten.
Du och jag.





Fri vers av Black raven VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-10 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP