Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Radhus-bekymmer med grannsämja




En terror-rabatts
Timma i onödan

Gick åt när kattan
klev in hos grannen

Och spydde på fin
Mattan när dom
hade som allra
värsta släkt
besök-
mötet.

Fy
hu
-nd
--an
---för det.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-10 21:25



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ser mysko ut när dom går baklänges och spyr samtidigt.
2020-12-14

  Scarlett Miryam VIP
Min Messalina kräks enbart på mattor; får hon kväljningar på ett golv måste hon genast rusa till ett rum med mattor -
VARJE
[SVORDOM]
GÅNG...
(De allra närmaste grannarna känns alltid värst mot ens hjärta, visst?)
2020-12-11

    Lena Staaf VIP
Duktig kisse säger man inte trots att man avskyr grannarna.
2020-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP