Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2020.12.10 torsdag Tvåsamhetens lycka?


Kärleksmöte

 

Till mina tankars röst
hör jag längtan väva kvinnan
in i ett nät av kärlek

av alla hjärtans stora tröst
ser vi åtrån växa åter
i verklighetens törnen

vid älskogens sista utkast
vänder sig brisen upp till storm
som speglar ögats sorger

för att finna sin stora last
hos bleka kroppars beröring
kan jag känna lyckans ord

Jag vill möta galenskapen
i våra läppars sökande
för att aldrig gråta mer

och att sedan ligga vaken
le och prata om ingenting
med mycket lugnare puls.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-10 21:46



Bookmark and Share


  Caro
Innerligt skrivet, tyckte särskilt om sista stycket!
2020-12-12

  Solstrale VIP
Innerlighet och ro till sist! Vackert så!
2020-12-10

  Sparvögat VIP
Lyckan av kärlekens närhet väver jag in i dina ord...
2020-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP