Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammetslen

Allt annat är transparenta skuggor.
Än det som av oss glittrar.
En snödriva.
Av oss själva.
Viskande vargar och hennes sorg.
En gryning jag tror hon vet.
En känsla att hitta hem.
I sig själv.
När dikten melodiöst klingar ut.
Men orden ändå fortsätter.
Skapar jag lyckan i mina vita pioner.
Allteftersom du ber mig.
I stunden och evigheten.
I samma längtan.
Jag vet.
Att det är du.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-10 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP