Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med hysteri i verktygslådan kan män få sväva, även...


jag lovade blitt

skriva en hysterisk dikt

ode till glädjen




Bunden vers av Horace
Läst 79 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-10 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace