Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet

Ett ihålig tillstånd

Något som fattas en

Saknad lämnar tomrum

Ett eko inombords

Tomhet som eftersträvar 

Söker för att bli fullbordad

Av glädje som fyller ut

Kärlek som värmer 

I alla rummets hörn 

Göra något meningsfullt 

Möblera om i ditt inre rum

Tills det är trivsamt ombonat 





Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 139 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-12-10 23:38



Bookmark and Share


  Kaffedivan
Tack för din respons! Så sant! Bra tillfälle nu att göra förändringarna som behövs, något man kanske inte hunnit förrut. Och prioritera sig själv lite extra.
2020-12-11

    ej medlem längre
Låter som en god idé att möblera om det inre rummet, i dessa coronans tidevarv, i väntan på att få träffa kompisarna.
2020-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan