Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spindelvävens tårar

Spindelväven så tunn
Droppar vatten
Tårar av silver
Och löven likaså

Även det lilla
Är storartat
Förunderligt
Vackert för ögat

Och du må vara blöt
Och känna gråheten
Från moln och mossa
Men du lever nu




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-11 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva