Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om uppvaknandet vore möjligt utan dig vid min sida...


ännu en av dem

dessa nätter av lust att

vakna för alltid




Bunden vers av Horace
Läst 97 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-11 06:27



Bookmark and Share


  Minkki VIP
fenomenalt välfångat i ord
2020-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace