Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MUNSKYDDET

Om du sätter på dig skydd,
skall mun och näsa vara prydd.

Om skyddet bara täcker munnen,
är du nog en ganska dum en.

Skyddet skall ej av och på,
mycket viktigt att förstå.

Inte vidröra och justera,
för då slutar skyddet att existera.

Öka din medvetenhet,
och bort med bebisfasoner.
Bort med inlärd hjälplöshet,
detta gäller DIG
och alla andra personer.











Bunden vers (Rim) av Krimskramsan VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-11 07:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att bära munskydd.
2020-12-11

  Solstrale VIP
Du borde sitta med i tv-rutan varje dag, för hur håller de på med det sär munnskyddet, som borde heta andningsskydd... För du sätter verkligen enkelhet i hur använda det, ska sitta på förpackningen till dem, varför så tung beskrivning när din förklarar allt! Super duper bra!
2020-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP