Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lusthuset

I mitt lusthus möttes vi

En dag av värme

Rosorna växte sig starkt längs hela huset

Ty vår kärlek äro så stark

Här växlar vi blickar av kärlekens kraft

Du säger du älskar mig så högt

Jag rodnar 

Efter alla år ingen får mig att tappa andan som du

Dina blå ögon skimrar

Du är så ärlig och har en kraft jag saknar

Jag darrar faller i dina armar

Du håller om mig

Och säger vi bli här i vårat lilla Lusthus för alltid

Vi stannar där......tilsammans.....

  




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-11 11:09



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Underbara ord i kärlekens namn för alltid famnande varandra...
Mycket vackert!
2020-12-11

  alicja lappalainen VIP
en romantisk dikt om vackra blå ögon och den eviga kärleken
2020-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP