Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omtänksamhetens rum

Ligger i omtänksamhetens rum

Här går dagarna att lindra se dig i smärtans vak

Vill bara kravla upp till iskanten av smärta

gör så ont gör så ont

Kan inte fly fra smärtan som ilar

måste bara vänta trycka på klockan

väntar och väntar

Och då står hon där

Vad kan jag hjälpa dig med

Får en spruta som gör att faller bak mot kudden

Tack.... går in i drömmars land

Går fram på vägen detgör inte ont längre

Friheten så djup längtan

Äntligen ur år av ångest grepp 

kunna gå igjen

Känner bara sån ro

vaknar upp av klockan som ringer

Har en inre styrka i kroppen att klara den långa vägen tillbaka

Ingen kan ta den väck

Får lämna omtänksamhets rummet

med stor lättnad där lyser målet starkt i horisonten

ikke ge upp........

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-11 11:31



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Kärlekens och omtänksamhets ljus lyser i kampen mot smärta och tillfrisknande...
2020-12-11

  alicja lappalainen VIP
en dikt om tillfrisknandets processen
2020-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP