Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vardagspoesi under Corona

 

Ord ur krisen
då bubblar sekunder fram
som äter upp minuter timmar
dagar veckor och månader
under hela året
Fortsättning följer
Livet som spolades bort
på distans

Ligger så här och grubblar
kanske jag slipper i år
gömma mig under sängen
då det brukar blixtra och knalla
kvällen och natten genom
Bubbel i glaset

Lyssna på 
Skrålet i natten

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2020-12-11 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP