Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetens fågel

Flyger i cirklar på himmel

Formar ett vackert hjärta i grått

Som låter alla drömmar glittra till bättre värld

Där ingen gråter om natten

Där ingen behöver känna sig ensam

Frihetens fågel flyger långt bort

i en cirklar i en rymd av kärlek till dig

Och vill att du ska vara glad

De sitter i träden

Ser ut genom fönstret

Frihets fåglarna blir där för dig........




Bunden vers av Fjellhuldra VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-11 11:42



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Så vackert format om frihetens fåglar i flykt till kärlekens famn...
2020-12-11

  alicja lappalainen VIP
vackert om friheten
2020-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP