Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pirr i magen

Små lätta tankar
Virvelvindar som flyger
Fjärilsvingar blå




Bunden vers (Haiku) av skärva
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-11 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva