Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lusten att skapa är fenomenal, oavsett du skriver, springer eller i badet övar 'salt o mortal'... Bilden är av två händer i den lekfulla tavlan till spikmatta, som finns att uppleva i ett lekfullt hus i Södertälje stad. Bilden är min egen.


Två och två, två i tre



Mina inbilska samtal med dig,
i tron att du lyssnar.

I vem har någon en trogen,
lyssnare som vän?

I den som är desperat nog,
att betala för att få
höra 'the masters voice'?

Därför föredrar Margareta
(tystnadens musik)
att sjunga för 'döva' öron.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-22 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP