Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi tvättar våra händer

Vi tvättar våra händer,
ut och in dem vänder.
I världens alla länder,
tar vi en bit i sänder...

med vatten och tvål
som vårt virus inte tål...
Och sen med alkohol.

För att denna parasit
som nu har kommit hit,
bekämpas med handsprit

Skinnet är helt torrt
Huden har frätt bort
Ja, vilan den är kort.

Innan vi gör det igen...
hela proceduren...
Tar tvål innan spriten.

Vi ständigt återvänder
för att tvätta våra händer.
I hopp om att det vänder,
tar vi en dag i sänder.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-12-11 14:47



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket fint, klokt och informativt! Allt i ett om coronavett!
2020-12-11

  Krimskramsan VIP
Härliga rim!
2020-12-11

  Larz Gustafsson VIP
Mycket bra. Särskilt sista versen!
Utmärkt!
2020-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP