Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inget att mastrubera till ;-) men väl att fundera på och inhalera. Lättsmält om transformation. Ännu en skrivövning - på tema INSTÄLLT.


INSTÄLLT - VAGINALT

#NU DAGS FÖR OMSTART

In i muffen igen
Omprogrammerar celler
Dansar om embryon

Connectar Multiversums alla intelligenser
Själ, cell för cell molekyler och DNA
Rubbet – Allt ska bort

RENOVERING. Restaurering de lyx
Vi Nouveau
Endast hjärtat ska bestå

Avund – Inställt
Bitterhet – inställt
Girighet – Inställt

Hat – inställt
Krig – inställt
Vi lär av historian och lyfter på Glorian


© Words with Victoria inside
@ DominiQue NVC Costa
(3 minuters flöde, och jag önskar designa om mitt öde.. Kul skrivövning.??)
#LOA



Melodi till intro.
Instrumental: ”I natt jag drömde”
Slutet så
Instrumental version av
”Imagine” tonar ur..


(En skrivövning via SkrivarSidans skrivgrupp på Facebook.
Uppdraget var:
Tema: #INSTÄLLT. Orimmad dikt, 5 verser & 3 rader/vers. )





Bunden vers av DominiQueen
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-11 15:05



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Så humoristiskt...
Jag brukade säga skämtsamt om ungarna när de var för galna, "tänk om man kunde stoppa in dem och göra om dem"... Ha ha detta var riktigt super roligt men allvarsamt på samma gång...
2020-12-11
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen