Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Corona blottar själen



Jag tar inget för givet längre
många mår riktigt dåligt av isolering
- antar de som vana vidlyftigt leverne
tar mest stryk
andra blommar av isolering
tiden finns odla talang och intressen

ibland förlorar jag fotfästet
förlusterna har varit yttersta branten
mot förtvivlan
genom förklädnader och masker
skymtar vi ibland varandra
har mött de som bygger upp
medan andra river ned
I människors riken bor både
Gud och Satan
men skymtar vi något av båda
hos dem som vi möter
på gatan
då blir i varje fall jag mörkrädd




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-11 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP