Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sommardoft

 

 

medan vi vandrar på jorden

borde alla så de frö

som blir till prunkande blommor

och inte de som blir till eterneller

i en urdrucken vas

en blommande trädgård ger glädje

och harmoni

till varje som går där

Den känner sig aldrig ensam

talar med blommornas röst

och fåglar blir välkomna gäster

fjärilar bär på helande kraft

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-11 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP