Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väljer mina ord

Väljer mina ord
För du är ingen alls nu
Ska inte såra

Luften är så blöt och kall
Värmen fanns endast med dig




Bunden vers (Tanka) av skärva
Läst 64 gånger
Publicerad 2020-12-11 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva