Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snödroppe

Snödroppe vit
Färgar en gröngråvit tö
Senvinterns slutfas

Snart är din tid här igen
Med vårsolen som kommer




Bunden vers (Tanka) av skärva
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-11 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva