Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2020.12.11 fredag


Hjärtats väg

 

Mina tankar kryper ihop till en boll
i ensamhetens vrå.
Jag strider och lider genom
vinternattens existentiella köld.

Glädjen hittar alltid en blotta
i den solida väggen av bitterhet
och brutal sorg

Nu är det lockande att vara.
Löften biter sig fast i mitt blodomlopp.
Så inser jag att jag inte kommer att dö.

Någonsin.

En blodröd granat visar hjärtats väg över kvinnans åtrå.
Där är ametisten det enda tecknet på sann kärlek.

Ormen, som ser i natten, behöver bara mod
att vända andra kinden till.

Här kommer sömnen över mig.
Nu kan jag se.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-11 18:18



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
inte jag heller tror på döden för egen del.
2020-12-12

  livet...
wow wow, fantastiskt. vägen till hjärtat går genom rädslan. älskar det du skriver.
2020-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP