Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontrasterna


Det var inte
därför jag skrev
runorna.
De du ändå
inte kunde
läsa.
Jag kunde
inte tvinga dig
språket.


Vi är kontrasterna
ingen tycks
kunna älska;
Plus och minus.
Vinter och sommar.
Lamporna
under dina ögon
klargör
cigarett glöden
som kysser
dina läppar
men inte mina.



Sanden från
mitt ansikte
är kvar.
De blöta
runorna.
Blodigt –
och nu
är allting
mitt fel
igen.





Fri vers av Jessie Hallström
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-11 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessie Hallström
Jessie Hallström