Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränsen mellan Norrbotten och Sverige


Betydelser studsar
på orden
som löper i semantiska ringlor
av klonkande ebenholts och ask
under min vädrande näsa,
kring mitt svagt lysande intellekt,
tills jag bara hör fonem
utan koppling till mening
i en löpande borduns
hypnotiska uppgivenhet;

ett besök i migränaurans shamandröm
långt inom mina gränser
där alla själv roterar,
stjärnbemängda,
när Disney släpper en ny värld 2021,
där allt ska vara sant,

och gränsen mellan Norrbotten och Sverige
förstärks




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2020-12-11 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP