Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Portaler

Hur lik din skuld är ett barn
under brännande nålar
giftet som strålar, ett nät av rötter
trädda genom det omslutande mörkret
och groparna i snön, dragiga skålrum
mellan trädens solvita stammar;
löven bländade av frost




Fri vers av Grävling
Läst 140 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-12-11 23:12



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Tatuerad av synd framför himlens port?
2020-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling