Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skönsången klokuggla


ljudet av sången balsam för själen
underhållning via kanalen
snäckan öppnar skalet
och sjunger halleluja
finns ingen underbarare än du
mjuka molnkuddar
bäddar dagen i grått
glittret av lampor motar
mörkret bort

släppte in två vildögda kattpojkar
som varit ute en timme
duggat så smått
julklappar måste vara fina
repade upp och stickade om
igår kväll till midnatt
pimpar med glitter åskbollen gillar
kanhända blir för mycket
får ta upp igen
det gäller ta tillvara det ljusa i livet
oavsett vad händer







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2020-12-12 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP