Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
diktskrivande


Sällsamma hymner

Kunde jag så slikt,
väl skriva en dikt,
en massa ord sätta på pränt?

Hur ska jag blanda mina ord?
jag skriver inte på ackord.
Ingen bok med blad man vänt.

Vad är väl vackert vad kan dig beröra?
Vad är de ord jag ska
viska i ditt öra?
Kärlek och bekymmer,
blir till sällsamma hymner!




Fri vers av Klipparen
Läst 109 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-12 10:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rytmen i dina dikter har ett behagligt flyt, som om själva orden gungar fram och tillbaka.
2020-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Klipparen