Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ligger hemma i soffan och försöker kurera mig Har ont i hela kroppen


Ett stick i pälsen

Sen är det klart
Blodprovet som man har lämnat in för analys i jakt
på sjukdomar eller andra avvikelser
Sedan har vi ett annat stick i pälsen
Vilket säkert många ensamma damer skulle kunna
behöva få för att kunna bli männniskor igen då många
av dem annars säkerligen är på ett riktigt dåligt humör
Griniga och tjuriga om dagarna då det var länge sedan
de blev uppvaktade av någon man med lite sex
Det som de flesta av oss behöver emellanåt för att
kunna må riktigt bra, tror jag.

Ett stick i pälsen eller stick från stan.
Det är bara att välja, vännen min!

Ken Cassel
12/12-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-12 10:59



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Hmmmm är det lite sarkasm jag utläser i detta?
Då undrar jag varför det finns så många sura småsnuskiga gubbs därute, som inte har vett att uppföra sig?
Vad är dem då...
2020-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel