Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuld

Aldrig känt mig hemma här,
mer som att jag har lånat staden på obestämd tid,
förnyar varje månad med lånekortet.
Hoppas att bibliotekarien inte märker,
hur förseningsavgiften bara växer.




Fri vers av Lillmissmims
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-12 11:00



Bookmark and Share


  Domenico VIP
Kanske staden lånat Dig för sin överlevnad...?
Vi är ju alla en del av den symbiotiska väv vi kallar liv...
2020-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Lillmissmims
Lillmissmims