Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De lämnar oss

De lämnar oss
vänner från förr
i saknaden
skriver minnesord på nätet
tänder virtuella ljus
flämtande lågor som inte värmer
samtalen tystnade för länge sedan





Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-12 23:25



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Sista raden drabbar mig.
Stark dikt.
2020-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP