Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

densitet


livet är inte tätat
vänner rinner ut någonstans
trygghet finns i flödet
att alltid vara öppen mot det
som rinner in

brinner inne
går i ide
står på nerverna
riktningslös
vi är ofärdiga
du menar: Unga
jag menar: Otillräkneliga
oräkneliga
det finns alltid
någon ny




Fri vers av enjolive
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-12 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enjolive
enjolive